Hei! Olen Saija, 42- vuotias uudelleenkoulutuksessa oleva media-alan opiskelija. Olen kuuden lapsen ylpeä äiti. Vanhimmat ovat ehtineet jo täysi-ikäseksi, osa on vielä peruskoulussa ja nuorimmainen vielä päiväkodissa. Elämäni on melkoisen vauhdikasta ja täynnä sisältöä ja sieltä paljon kumpuaakin ideat töihini.  Historiani työelämässä on kirjava ja monipuolinen. 

Olen työskennellyt ravintolassa tarjoilijana ja  päivittäistavarakaupassa tehnyt monipuolisia töitä mm. kassalla ja muita kaupan töitä. Huoltoasemalla oli myös työtehtävät monipuolisia. Grillimyyjänäkin on tullut piipahdettua ja myös siivoojantyöt ovat tuttuja. Taksinkuljettajana tein töitä 16 vuotta ja rekanrattiin pääsin vielä vanhempana hyppäämään. Nyt kokeillaan jotain ihan uutta, mutta ei hetken mielijohteesta. Yksi lapsuuteni haaveista oli tulla toimittajaksi ja sitä unelmaa kohti tässä kovasti mennään. Hyppää siis kyytiin!  

Vapaa-ajalla harrastan rekkojen kanssa värkkäilyä ja tykkään rassailla autoja. Vaikka en hirveästi osaakkaan vielä, kova halu on oppia. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.